Ca un exemplu tinerii cu cunoștințe lingvistice,

Un elev talentat cineva care inteligența se distinge

Față de ceilalți și este capabil de a perspectivei de a crea în plus pentru a face acest lucru, cu toate acestea, necesită un excelent facultate si, de asemenea, în mod special a informat educator o calitate de top instructor poate chiar si la persoanele care nu sunt determinate atât de talentată.

Un elev talentat cineva care inteligența se distinge

De a descoperi surpriza prezumții, susține PETER KOBROVÁ, metodist, educație și învățare de tineri dotați, care predă la școala primară Deschide Poarta de acces în Babice apropiere de Praga la școala de cartier, care a fost fondată de către domnul. Petr Kellner cu soțul său Renátou, de raportare, de 5 ori mai calificați copii decât pot lua ce te-a determinat să caute ca un profesor talentat copii În nostru an universitar au fost, în esență, tineri, deștepți și proști si pentru cei așa-numitele prost prea fost luate o privire la, în cazul lor rezultatele proaste sunt pentru adevărul că nu au potențial, sau este performanța lor afectate de unele necesități speciale.

Când am terminat pedagogic profesori, așa că afacerea a început să considerabil orient pentru a ajuta copiii care au dificultăți în a înțelege, fie că are de-a face cu dislexie o analiză condiție, ed, disgrafie profesionale condiție de a crea, ed sau orice altceva. Tinerii talentati nu sunt abordate, zaváněly la elitism. M-am operat la un primar normal, facultate, plecat de 750 de copii, care pentru mine, la acel moment a reprezentat poate una dintre cele mai dure, vizualizez. Nu știu toți copiii și gama de indicațiile lor, talentele, obiceiuri este foarte diversă și talmeș-balmeș.

Cu toate acestea am fost atat de entuziasmat după facultate,

Precum și a vrut configurare de la banci, prin intermediul sistemului academic până după analiză colegiul de management mi-a oferit de fiecare lucru mic mână liberă acest lucru mă aduce la copiii supradotați.

Cu toate acestea am fost atat de entuziasmat după facultate,

După ce că am avut șansa de a lucra cu persoane remarcabile pe care facultatea a fost foarte orientat pe tineri talentați precum și în mod neașteptat am avut sentimentul că pot transforma instrucțiunile de cotitură de pe Pământ atunci când, în 2010, pe principalele instituții Deschide Poarta de acces în Babice lângă Ricany, astfel încât, după ce-a ajuns ca după expert pe tinerii talentati cu siguranță nu. După ce că a fost în Babice senior de liceu și de mediu-prietenos domeniu.

Nume de Brand Deschide Poarta papuci cu orientarea pe copii talentați care sunt mulțumită dă din toate straturile sociale. Tendința globală în educație și învățare este lasa-ne cu fiecare alte, cizelujme individualitatea, ne permit să ne străduim pentru echilibru cineva este bun în asta, una mai mult în asta poate un copil talentat să se întâlnească la preșcolari foarte talentat, evident, da.

Ca un exemplu, tinerii cu cunoștințe lingvistice, de obicei, implică glume și jocuri cu cuvinte. Ei înțeleg cuvintele pe care alți copii de vârsta lor, ei nu înțeleg. Sau în vacanță în străinătate poate dupa 4 zile pentru înghețată într-o limbă străină, fără a fi educat există o anumită analogie, atunci când copilul poate un simplu lucru de a generaliza, precum și utiliza în diferite circumstanțe acesta este cel mai evident în matematică, tineri dotați, în general, în prezent în vârstă preșcolară poate adăuga, scădea, înmulți și împărți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *