Ce trebuie să știți în scăderea în greutate

Pierderea in greutate este greu-este nevoie de o mulțime de sudoare și de foame, nu? Ei bine, de fapt, nu trebuie să. În timp ce lovești sala de sport și mănânci sănătos este modalitatea sigură de a fi sinele tău cel mai sănătos, cel mai potrivit, uneori trebuie să începi mici sau să construiești un credit suplimentar pentru a trece peste acel platou. Asta în cazul în care aceste 10 trucuri mici (susținute de știință!) va veni la îndemână pentru a vă ajuta să scăpați de kilograme fără să încercați.

Evitați prea multe alimente

Ați auzit vechea zicală: “uneori, când credeți că vă este foame, sunteți de fapt doar însetat.”Se pare că apa potabilă pentru pierderea în greutate nu este doar un mit.

Nu veți scădea 5 kilograme într-o zi, dar cercetările sugerează că este eficient pentru pierderea în greutate pe termen lung, moderată, ajutând la reducerea apetitului și stimularea metabolismului. În plus, nu există nici un dezavantaj—vă va ajuta să vă umpleți de apă pentru a doua zi, care a fost legată de o mulțime de alte dincolo de pierderea în greutate.

Fizice sațietate este strâns legată cu satisfacție psihologică,Este nevoie de cel puțin 20 de minute pentru stomacul tău să se înregistreze pe care ai mâncat-o,cei care au mâncat o masă în timp ce distras mâncat o cantitate moderata mai mult decât non-distras mancatorii—în plus, distras mancatorii de mâncat alimente mai mult decât non-distras mancatorii mai târziu în a doua zi.

Eliminarea informațiilor vizuale despre cantitatea de alimente consumate în timpul mesei a dus, de asemenea, la o creștere a cantității de alimente consumate. Nu trebuie să încetați să mâncați toate lucrurile care vă plac doar pentru a pierde în greutate. Faceți mici schimburi pentru a economisi calorii aici și acolo și se vor adăuga—timp mare. În loc de un bar de granola cu 140+ calorii și tone de zahăr adăugat, apucați un măr pentru aproximativ 80 de calorii. Alegeți orez aburit și pui la grătar peste orez prăjit și pui.

Știm, probabil că le-ați auzit de o mie de ori. Dar dacă puteți face aceste schimburi mici de zi cu zi, veți economisi suficiente calorii pentru alimentele pe care le doriți cu adevărat sau pentru a intra într-un deficit de calorii (aka cheia pierderii în greutate).

Gândiți-vă că dulciurile sunt inamicul succesului în pierderea în greutate?

Nu, consumul de ciocolată neagră nu te va face magic să scapi de kilograme. Dar dacă aveți nevoie de un tratament dulce, ajungeți la niște ciocolată neagră în loc de ciocolată cu lapte sau altceva bogat în zahăr și calorii. În timp, te-ar putea ajuta să mănânci mai puțin și să economisești calorii.

Dacă doar gândul de a vă îndrepta spre sala de sport vă face să transpirați nervos, nu vă faceți griji; puteți găsi alte modalități de mișcare care pot duce la pierderea în greutate mare. Dacă vă frământa în mod regulat în timp ce la birou sau lounging la domiciliu (se ridică frecvent, atingând picioarele, wiggling piciorul), S—ar putea fi de ardere o cantitate substanțială de calorii doar de la aceste mișcări mici-suficient pentru a fi considerat un mod de a pierde in greutate.

Dincolo de frământa ocazională, puteți face lucruri simple, cum ar fi să luați scările și să mergeți mai mult pentru a vă crește arderea calorică zilnică zilnică—nu este necesară o sală de gimnastică.

Nu glumim. Înfometarea corpului consumând prea puține calorii nu numai că vă va lăsa să vă simțiți lent și obosit, dar vă va trimite și corpul în modul de înfometare (iată exact de ce.
Dacă mănânci mai puțin de 1.200 de calorii pe zi, antrenamentele tale vor suferi, iar stresul constant asupra corpului tău poate duce la pierderea musculară și la încetinirea metabolismului, așa cum am raportat.

Trebuie să te disciplinezi

Dacă sunteți încercarea de a mânca foarte sănătos, ai putea fi surprins de cât de puține calorii, de fapt, manca—încercați urmărire aportul zilnic cu o alimentare de urmărire app și asigurați-vă că alimentarea corpul tau, nu o priva de substanțe nutritive.

Swap gigant farfurii, boluri, și argintărie pentru versiuni mai mici, și iau parte cu dimensiuni de pachete de gustări în loc de nomming direct de la un full-size cutie sau sac, spune Cerderquist.

Vei mânca mai puțin fără să te gândești la asta. Un alt sfat pro: stai departe de barele de proteine. “Este uimitor să vedem că o întreagă masă bine echilibrată poate avea aceeași cantitate de calorii ca multe bare de proteine”, spune ea. “Dar ești mult mai mulțumit atunci când ai varietatea de texturi și arome dintr-o masă adevărată.”

Lipsa de somn nu provoacă doar pungi sub ochi, o stare de spirit grouchy și o dorință nebună de cafea; studiile privind somnul arată continuu că lipsa de somn înseamnă un apetit mai mare și IMC. De exemplu, la peste un milion de oameni, oamenii de știință au descoperit o corelație directă între mai puțin somn și un IMC mai mare pentru orice sub șapte ore/noapte.

Trecând pe lângă un bol de fructe în fiecare zi, în loc de un bol de bomboane sau un borcan de prăjituri, s—ar putea să vă economisească o mână de calorii pe zi-ceea ce se adaugă până la câteva kilograme în fiecare an.

Gândirea la hainele tale ar putea părea mai mult ca o sărbătoare post-pierdere în greutate decât o strategie de pierdere în greutate, dar cercetările și experții sugerează de fapt altfel. “Camera amplă și centurile elastice nu sunt prietenii tăi, pentru că te lasă să scapi cu ignorarea corpului tău, împreună cu semnele de avertizare că s-ar putea să mănânci prea mult,”

Ei spun că nu există nici o modalitate ușoară de a pierde in greutate rapid. Singurul răspuns este “disciplina”. Este o abilitate învățată, pe care mulți oameni nu o pot aplica în viața lor.